پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها

شوک بزرگ حذف ارز دولتی دارو به ۶ تا ۹ میلیون ایرانی فاقد بیمه

دبیر شورای عالی بیمه سلامت با بیان این‌که حدود ۶ تا ۹ میلیون نفر تحت پوشش هیچ یک از بیمه‌ها نیستند؛ گفت: با حذف ارز دولتی دارو‌ها و تجهیزات پزشکی بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان، باید به سازمان‌های بیمه‌گر تخصیص داده شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۲۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 15
کد خبر: ۱۱۷۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر سید سجاد رضویدرباره تعداد افرادی که تحت پوشش بیمه نیستند؛ گفت: درباره تعداد افرادی که تحت پوشش هیچ‌یک از بیمه‌های پایه نیستند، آمار‌های متفاوتی داریم که رقمی بین ۶ تا ۹ میلیون نفر مطرح است.

وی افزود: بخشی از این افراد کسانی هستند که خودشان را بیمه نمی‌کنند، اما جزو اقشار ضعیف جامعه نیستند و هزینه‌های درمان خود را به صورت آزاد می‌پردازند. برخی افراد نیز آگاهی ندارند که می‌توانند با ارزیابی وسع، بیمه شوند.

رضوی ادامه داد: با همکاری سازمان‌های حمایتی پیگیر هستیم که بتوانیم افراد را از حقوق خود آگاه کنیم تا بتوانند پس از آزمون وسع، تحت پوشش بیمه قرار بگیرند تا عدالت اجتماعی برقرار شود.

تبعات حذف ارز دولتی دارو‌ها بر افراد فاقد بیمه

دبیر شورای عالی بیمه سلامت درباره موضوع حذف ارز دولتی دارو‌ها تصریح کرد: تخصیص ارز دولتی به دارو‌ها مشکلات اقتصادی مختلفی ایجاد کرده است و باید مابه‌التفاوت ارز دولتی و نیمایی به درستی محاسبه و به سازمان‌های بیمه‌گر تخصیص داده شود تا بتوانیم ارز دولتی دارو‌ها را حذف کنیم؛ در سازمان‌های مختلف بر سر این‌که میزان تخصیص ارز دولتی به دارو‌ها دقیقاً چه‌قدر است اختلاف نظر وجود دارد.

وی ادامه داد: اگر مابه‌التفاوت به درستی محاسبه و به سازمان‌های بیمه پرداخت شود افزایشی در پرداخت از جیب بیمه‌شدگان نخواهیم داشت، اما افرادی که بیمه نیستند و وضعیت معیشتی خوبی ندارند، تحت فشار مضاعف و شدیدی قرار خواهند گرفت.

رضوی گفت: ارگان‌هایی مانند بهزیستی و کمیته امداد می‌توانند این افراد فاقد بیمه را شناسایی و معرفی کنند و ما آن‌ها را تحت پوشش بیمه قرار دهیم.

دبیر شورای عالی بیمه سلامت در پاسخ به این سؤال که "میزان بودجه مورد نیاز برای حذف ارز دولتی دارو‌ها و تخصیص مابه‌التفاوت آن به سازمان‌های بیمه چه‌قدر است؟ " تصریح کرد: در این زمینه نیز اختلاف نظر وجود دارد، اما از نظر ما در بیمه، با حذف ارز دولتی دارو‌ها و تجهیزات پزشکی بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان، باید به سازمان‌های بیمه‌گر تخصیص داده شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار